Business Breakfast: Umělá inteligence v praxi

Dentsu

Dentsu

19. září se v našich kancelářích uskutečnila doposud největší Business Breakfast v režii našeho nového týmu AI Solutions. Tento inspirativní a informativní event přinesl více než 60 účastníkům z řad našich klientů nejen teoretické znalosti, ale i praktické dovednosti v oblasti AI. Je vidět, že toto téma je opravdu středobodem zájmu většiny marketingových odborníků.

A o jakých nástrojích byla řeč?

Eleven Labs: Představte si, že můžete vytvořit realistický hlas pomocí technologie text-to-speech. Eleven Labs to umožňuje! Tento nástroj je skvělý pro vytváření vysoce kvalitních hlasových nahrávek, které zní přirozeně a emocionálně. Perfektní pro podcasty, audioknihy nebo jakýkoli jiný projekt, kde potřebujete autentický hlas.  

Chat GPT: Vyvinutý společností OpenAI, Chat GPT je pokročilý jazykový model, který dokáže generovat texty, které zní jako od skutečného člověka. Ať už potřebujete pomoc s tvorbou obsahu, zákaznickou podporou nebo jen hledáte inspiraci, Chat GPT je tu pro vás.

MidJourney: Máte kreativní projekt a potřebujete vizualizovat své abstraktní myšlenky? MidJourney je nástroj, který vám umožní generovat umělecké obrazy na základě textových popisů. Ideální pro umělce, designéry a všechny, kdo chtějí přenést své nápady do vizuální podoby.  

Stable Diffusion: Tento model pro generování obrázků z textových popisů je známý svou schopností vytvářet fotorealistické kresby. Pokud jste designér nebo umělec, Stable Diffusion vám pomůže přivést vaše nápady k životu s neuvěřitelnou přesností.  

Runway Gen-3: Potřebujete generovat videa z textu? Runway Gen-3 je přesně to, co hledáte! Nejnovější verze Gen-3 Alpha nabízí vylepšenou kvalitu a konzistenci videí, takže vaše projekty budou vypadat profesionálně a působivě.  

Kling AI: Vyvinutý týmem Kuaishou, Kling AI je nástroj pro generování videí, který využívá pokročilé algoritmy k vytváření realistických a dynamických videí z textů. Skvělý pro marketingová a tréninková videa.  

Suno: Chcete tvořit hudbu pomocí AI? Suno vám umožní generovat celé písně včetně vokálů a instrumentace na základě jednoduchých textů. Perfektní pro hudebníky a producenty, kteří hledají nové způsoby tvorby.  

Udio: Podobně jako Suno, Udio je nástroj pro generování hudby, který vám pomůže vytvářet skladby v různých žánrech a stylech pomocí textových popisů. Ideální pro všechny, kdo chtějí experimentovat s hudbou.  

Hey Gen: Tento nástroj umožňuje vytvářet videa s AI avatary, kteří mohou mluvit a pohybovat se přirozeně. Skvělá věc pro tvorbu marketingových a tréninkových videí, ve kterých potřebujete interaktivní a poutavý obsah.

Workshop a praktické dovednosti

Během workshopu měli účastníci možnost vyzkoušet si některé z těchto nástrojů v praxi. Bylo fascinující sledovat, jak rychle a efektivně mohou být vytvořeny kvalitní výstupy pomocí AI a jak rychle dokáže člověk tyto nástroje využívat pro svůj prospěch. Účastníci si tak odnesli nejen nové znalosti, ale i inspiraci pro využití AI ve svých vlastních projektech. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili, a těšíme se na další setkání!

Zaujal vás některý z nástrojů a chcete se o něm dozvědět více? Nebo byste rádi využili AI ve vašich projektech a nevíte, jak na to? Dejte nám vědět na AISolutionsCZ@dentsu.com, jsme vám k dispozici.