Informační text o zpracování osobních údajů zájemců o kontaktování

Vážené dámy a pánové, v tomto dokumentu naleznete nejdůležitější informace týkající se Vašich osobních údajů, které zpracovává společnost Dentsu Czech Republic s.r.o., IČO 26502984 , se sídlem Husova 240/5, Staré Město, 110 00 Praha 1, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze sp. zn. C 86259 (dále též jen „my“ či „naše společnost“), v rámci vyřizování Vašich žádostío kontaktování z našich internetových stránek.

  1. Jaké údaje zpracováváme?

    Osobní údaje fyzických osob, které vyplnily klontaktní formulář na našich internetových stránkách a požádaly nás tak o kontaktování, zpracováváme pouze v rozsahu nezbytně nutném.

      Konkrétně takto zpracováváme:

    • Vaše kontaktní údaje (jméno a příjmení, údaje o společnosti, e-mailová adresa),
    • Vznění Vaší otázky, požadavku či komentáře, vč. data vyplnění kontaktního formuláře,
    • údaje o naší reakci na Vaši otázku, požadavek či komentář,
    • případné další údaje obsažené v návazné komunikaci s Vámi.
  2. Na základě čeho, za jakým účelem a jak dlouho Vaše osobní údaje zpracováváme?

    Poskytnutí výše uvedených osobních údajů z Vaší strany je dobrovolné, není tedy Vaší zákonnou povinností. Na základě Vašeho dobrovolného dotazu Vám zašleme reakci a pro tento účel, tedy pro reakci na Vaši otázku, požadavek či komentář, zpracováváme Vaše osobní údaje.

    Právním základem zpracování je plnění smluvního vztahu ze stranynaší společnosti vůči Vám, v podobě přípravy reakce vyžádané Vaší otázkou, požadavkem či komentářem.

    Doba uložení Vašich údajů

    Vaše výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat do doby vyřízení Vaší otázky, požadavku či komentáře a další 2 roky. Po uplynutí výše uvedené doby Vaše údaje vymažeme.

  3. Komu Vaše osobní údaje zpřístupňujeme, či předáváme?

    Vaše osobní údaje nepředáváme ani nezpřístupňujeme žádným třetím osobám, s výjimkou případného předání orgánům veřejné moci, u nichž by naše povinnost předání údajů vyplývala z platných a účinných právních předpisů, či v případě oznámení incidentu.

    Naše společnost nevyužívá služeb zpracovatelů pro zpracování Vašich osobních údajů při přípravě reakce na Vaši otázku, požadavek či komentář.

    Některé údaje můžeme předat pro účely poskytování poradenství našim účetním, daňovým, právním a obdobným poradcům.

    Vaše osobní údaje nepředáváme do třetích zemí mimo EU.

  4. Další podstatné skutečnosti

    Vaše osobní údaje jsou zabezpečeny prostřednictvím technických a organizačních bezpečnostních opatření tak, aby nemohlo dojít k jejich zneužití, k neoprávněnému přístupu k nim, či jinému neoprávněnému zpracování.

    Vaše osobní údaje, které jste vyplnili v kontaktním formuláři, jsme získali výhradně přímo od Vás.

    Neprovádíme automatizované rozhodování, včetně profilování ve vztahu k Vaší osobě, nejste tedy předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování, které by pro Vás mělo právní účinky nebo se Vás obdobným způsobem významně dotýkalo.

  5. Vaše práva dle platné právní úpravy

    Dle platné právní úpravy ochrany osobních údajů máte následující práva:

    • právo na přístup k Vašim osobním údajům, které zpracováváme,
    • právo na opravu Vašich osobních údajů v případě, že by byly v kterémkoli směru nesprávné, nepřesné, či neúplné,
    • právo požadovat výmaz osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
    • právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů,
    • právo kdykoli odvolat poskytnutý souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů písemně, či e-mailem na níže uvedené adrese, aniž je tím dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním.
    • právo na přenositelnost těch údajů, které jste nám poskytli a které automatizovaně zpracováváme na základě nezbytnosti jejich zpracování pro účely plnění smlouvy či na základě souhlasu. V případě, kdy byste měli zájem předat tyto údaje jinému správci, Vám umožníme získat Vaše osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, případně, bude-li to technicky proveditelné, je přímo předáme jinému správci,
    • kromě výše uvedeného máte též právo podat stížnostu dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz,
    • v případě, kdy nevyhovíme Vaší žádosti, máte také právo požádat o soudní ochranu.

V případě jakýchkoli nejasností či dotazů ohledně zpracovávání Vašich osobních údajů se na nás můžete kdykoli obrátit písemně na adrese: Argentinská 1610/4, Holešovice, 170 00 Praha 7; naše společnost určila tzv. pověřence pro ochranu osobních údajů, kterého můžete kontaktovat e-mailem na adrese dpo.czech@dentsu.com.

V Praze, 10.08. 2022

Ing. Petr Chajda, Ing. Roman Filla,

jednatelé