Do Dentsu přichází Martin Hanzal a další tři seniorní manažeři

Dentsu

Dentsu

V rámci agenturní sítě Dentsu vznikne od 1. dubna nový mediální klientský tým. Do jeho čela přichází Martin Hanzal, který dosud vedl interní desetičlennou agenturu vydavatele CNC pro malé a střední podniky. Spolu s ním přicházejí na pozice Client Service Directorů Pavel Bílek a Katarína Chytrá a jako Senior Account Manager Ivona Firická.

Tento nový tým se po etablování do agenturní sítě plně zapojí do práce na vybraných tendrech a jeho úkolem bude také aktivní vyhledávání příležitostí na trhu. Mimo to bude působit jako standardní klientský tým v rámci české Media Service Line. „Martin a jeho tým jsou dlouholetými zkušenými profesionály na poli médií, proto jsem moc rád, že kromě běžné klientské práce budeme moci také využít jejich know-how při tvorbě speciálních projektů v digitálu, tisku, rádiu a eventech, a to napříč celým naším klientským portfoliem,“ komentuje Jiří Vítek, Head of Media Service Line CZ&SK. „Naším cílem pro tento rok je pokračovat i nadále v úspěšném růstu Dentsu v České republice. Letos nás čeká celá řada tendrů i navyšování objemu práce u stávajících klientů, proto jsme se rozhodli takto skokově navýšit naše kapacity. Zároveň tak ulevíme stávajícím klientským týmům v rámci naší dlouhodobé snahy o ideální work-life balance. Ten přinese další zkvalitnění služeb našemu rostoucímu portfoliu klientů,“ dodává Vítek.

Martin Hanzal přichází do Dentsu z pozice ředitele SMB agentury ve vydavatelství Czech News Center. Má rozsáhlé zkušenosti s prací pro velké klienty, pracoval například na kampaních pro Nike nebo Unilever, ale také s vedením velkých týmů před svým nástupem do CNC působil jako CEO agentury Mindshare nebo jako šéf programatického nákupu v GroupM.